Låna en modern diktafon – gratis

Vi erbjuder alla våra kunder att kostnadsfritt låna en diktafon för att genomföra de inspelningar som vi ska transkribera. Nu slipper våra kunder själva hitta en bra lösning för sin inspelning. När inspelningen görs med en bra diktafon så blir den enklare för oss att transkribera. Då kan vi leverera en bättre transkription. Ska du göra telefonintervjuer? Vi har även utrustning för att spela in telefonsamtal med bra ljudkvalitet.

Våra kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Köpenhamn kan hämta och lämna diktafonen kostnadsfritt hos oss. Kunder i övriga landet får diktafonen skickad till sig och betalar själv för returfrakten.

Olympus diktafoner för intervjuer att transkribera
Diktafoner för transkribering
Diktafoner av modell Olympus DM-650

Vi har tio stycken Olympus DM-650. Med tre stycken inbyggda mikrofoner och smarta funktioner (exempelvis Low-Cut filter, Noise Cancel och Voice Filter) så ger den ett verklighetstroget ljud av mycket hög kvalité, även vid lite större gruppintervjuer. Du kan justera diktafonens inställningar för att passa till just din inspelningssituation. Ett samtal i ett grupprum kräver andra inställningar än en aulaföreläsning. Diktafonen har ett minne på 4 GB vilket räcker gott och väl i de allra flesta situationer. Om det inte skulle räcka så finns det plats för ett Micro-SD minneskort.

Förstås tar vi gärna emot kunder som har egen inspelningsutrustning också!

/Oskar Jalkevik