Nu är vi 20 medarbetare på Transkribering.nu!

Den senaste tiden har inflödet jobb bara ökat och ökat. Ibland har det verkat smått omöjligt att få ut allt jobb i tid, men med hjälp av mycket pusslande och duktiga medarbetare som alltid ställer upp så har vi rott hem det på ett eller annat vis. Eftersom vi alltid vill ha några timmar fritt i systemet så att våra kunder kan beställa Snabb transkribering var det dags att rekrytera nya medarbetare.

Rekryteringen

Vi har läst igenom stora antal ansökningar och bedömt lika många arbetsprov. Bara de allra bästa har gått vidare och hamnat i vår hög med intressanta kandidater. Själva rekryteringen går snabbt, och när vi väl anställt har de nya medarbetarna börjat redan samma eller nästa dag. I början lägger vi mycket tid på att introducera våra nya medarbetare och vi försöker göra starten för dem så smidig som möjligt. Det brukar gå fort tills allt flyter på som vanligt.

De senaste två månaderna känns det som att vi har varit i en konstant rekryteringsprocess. För ungefär en månad sen anställde vi vår 17e medarbetare, och bara de senaste veckorna har vi anställt tre till. Så nu är vi 20 stycken timanställda och en ägare på Transkribering.nu. Det är så kul när det växer!

/Secilia Pettersson