Sommartranskribering

Många av dem som jobbar med transkribering hos oss är studenter. Eftersom att de flesta har studieuppehåll på sommaren så vill flera av de anställda ha sommarjobb. Det tråkiga med ett vanligt sommarjobb är att behöva jobba när det är fint väder eller att man riskerar att missa någon rolig festival som man vill åka på under sommaren.

Under maj och juni ställde vi frågan till några av våra kunder ifall vi kan få leverera deras material i slutet av sommaren mot ett lite lägre pris. För många kunder passar det bra, så länge vi är klara lagom tills kunden är tillbaka från sin semester. På så sätt klarade vi den höga efterfrågan som vi ofta har i slutet av terminerna.

Skönt med flexibelt sommarjobb

Att ha sju veckor på sig att transkribera en större mängd intervjuer gör att var och en kan planera sin sommar som den vill. Att sitta inne och transkribera när det regnar och vara ute och njuta av vädret när det är fint ute. Och framför allt kunna åka på sina önskade semesterresor utan att behöva begära ledigt eller byta arbetspass med sina kollegor.

/Oskar Jalkevik