Tillsvidareanställning som transkriberare

Språkbranschen är en bransch där många jobbar under osäkra anställningsvillkor. Det är väldigt vanligt att var och en har sin egen F-skattsedel eller att personal är timanställd. Hos oss är timanställning dominerande och vi har valt att inte ta in några underleverantörer alls.

Vi satsar på långsiktig personal

Från första januari så erbjuds personalen som har jobbat hos oss i minst sex månader att övergå till en tillsvidareanställning på minst femtio procent av heltid. Det innebär att de är garanterade en viss mängd jobb varje månad, men också att de är skyldiga att jobba den mängden. I många branscher är detta en självklarhet, men tyvärr inte hos oss. Vi hoppas att detta leder till att personalen stannar kvar ännu längre hos oss och att var och en väljer att lägga mera arbetstid hos oss.

Vad händer om det inte kommer in något jobb?

Det var många år sedan vi stod helt utan jobb, däremot kommer det förstås in olika mängder jobb hela tiden. Vi har dock blivit så pass stora att inflödet av jobb aldrig upphör, det är alltid några kunder på gång. Vi brukar ha någon eller några kunder som inte är så bråttom, som vi kan bolla lite fram och tillbaka beroende på hur högt tryck vi har. Men när mängden jobb minskar så kommer de tillsvidareanställda få jobb först, och resten fördelas ut rättvist bland de timanställda.

Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda denna trygghet för de av våra anställda som gillar transkribering och som vill ha en trygg och långsiktig anställning hos oss!