Transkribering.nu goes Karlstad

Under våren fick vi mycket kunder på de akademiska lärosätena i Karlstad. För att uppmärksamma detta så bjuder vår VD Oskar Jalkevik in våra kunder i Karlstad till en lunchträff fredag 7:e september.

Under lunchen berättar vi om hur vi arbetar för att hela tiden bli bättre på vår transkribering. Du kommer även få tips på vad du kan göra redan vid intervjutillfället för att resultatet ska bli bästa möjliga.

Oskar vill lyssna på er som kunder och få input om hur Transkribering kan utvecklas och bli ännu bättre. Som tack för att du deltar med dina erfarenheter får du 100 kr rabatt per ljudtimme på allt material som du laddar upp under september månad.

Tid: Fredag 7:e september klockan 12:00 – 13:00.
Plats: Olssons Bazar Restaurang, Tullhusgatan 1

Meddela att du kommer genom att skicka ett mail till info@transkribering.nu senast två dagar innan. Du får gärna ta med kollegor som också är intresserade av transkribering.

Ses på annan tid och plats

Om du inte har tid att komma till Olssons på lunchen så kan vi mötas upp någon annan stans i Karlstad på förmiddagen eller eftermiddagen, exempelvis nära din arbetsplats. Skicka ett mail ifall du vill att Oskar kommer förbi dig under dagen för att diskutera transkriberingsverksamhet.