Intranätet här på Transkribering.nu

Idag bloggar vår medarbetare Viktor om hur vi använder intranätet som vi jobbar med på Transkribering.nu

Intranätet Teamwork – vårt nav

När jag började jobba på Transkribering.nu slogs jag direkt av hur välstrukturerat allting var, både internt och externt.

Företagets nav kan sägas vara Teamwork, ett väldigt användarvänligt intranät som organiserar, skyddar och underlättar för både oss och våra kunder. Här samlas ljudfiler och textfiler och delas upp i olika projekt och uppgifter, på ett otroligt smidigt och tydligt sätt. Under varje projekt finns en tillhörande ordlista där vi hjälps åt att samla ihop ord och namn som är specifika för just den här kundens ljudfiler. Allt för att göra arbetet så smidigt som möjligt.

Skrivanvisningar

På Teamwork finns också vår omfattande samling av skrivanvisningar, som understödjer att textfilerna blir så lika som möjligt. Eftersom det är en ganska omfångsrik samling kan det vara bra att ständigt ha den uppe medan man transkriberar, så att man snabbt kan kolla upp någonting om man är osäker.

Jag har jobbat på många företag, och jag kan med handen på hjärtat säga att inget har haft så smidig infrastruktur som Transkribering.nu.

Avslutningsvis: eftersom min Mac har börjat kärva lite på sistone snor jag helt fräckt Apples slogan, och applicerar den på vårt intranät i stället:

”It just works”

/Viktor