Priser

PrisVår standardtranskriberingen kostar 1 700 kr per timme ljudfil. Du betalar för den inspelade tiden, inte
arbetstiden. Vi använder vanliga avrundningsregler för att avrunda varje ljudfil till minuter.

Normalt levererar vi transkriberingarna inom en vecka. Vi tar emot alla ljudformat. Vi erbjuder även transkribering på engelska till en kostnad av 2 000 kr per ljudtimme.

Bli kundiconmonstr-handshake-7-icon-48

Är du i behov av transkribering och vill bli kund direkt? Klicka här för att registrera dig som kund.

Få rabatt

Tipsa dina kollegor om Transkribering.nu så får ni båda 500 kr i rabatt. Be din kollega ange ditt namn i fältet kampanjkod när hen registrerar sig så drar vi av 500 kr på nästa faktura, både för dig och din kollega.

Tilläggstjänstericonmonstr-plus-2-icon-48

Om du har önskemål utöver det som nämns nedan försöker vi förstås lösa det.

Extra snabb leverans

För extra snabb transkribering kan du använda vår tjänst Snabb transkribering. För ett lite högre pris så garanterar vi att din transkribering är färdig inom 24, 48 eller 72 timmar. För ytterligare ett tillägg kan vi även tillhandahålla snabb transkribering på helger. Klicka här för att läsa mer om snabb transkribering.

Låna diktafon

0 kr för att låna diktafonen Olympus DM-650 till era inspelningar.

Tidsstämpel

100 kr per timme för en tidsstämpel på varje citat så att du enkelt ska kunna hitta citatet i ljudfilen.

Flera personer

50 kr per timme för extra person, utöver de två första, som medverkar. Då särskiljer vi inte varje individ utan skiljer exempelvis bara mellan vem/vilka som är intervjuare respektive respondenter.

100 kr per timme för varje extra person, utöver de två första, som medverkar. Då särskiljer vi varje individ som medverkar. Vid större grupper med dåligt ljud eller väldigt lika röster så kan vi ibland inte särskilja alla deltagare.

Extra detaljerat

300 kr per timme ljudfil om du vill att vi skriver med utfyllnadsord, halva meningar, stakningar och “eh”. I övrigt utförs transkriberingen på samma sätt som vår standardtranskribering.

Dålig ljudkvalitet

Pristillägg kan bli aktuellt om inspelningen har mycket dålig ljudkvalitet eller om du har särskilda önskemål på hur arbetet ska genomföras. Med mycket dålig ljudkvalitet menas till exempel om de inspelades röster är klart lägre än bakgrundsljudet, eller om personerna pratar mycket i munnen på varandra.

Villkoriconmonstr-clipboard-5-icon-48

Moms tillkommer med 25 procent. I övrigt tillkommer inga kostnader. Betalning sker inom 30 dagar från att fakturan skickas. Företaget innehar F-skattsedel.