Priser

Vår standardtranskribering kostar 1 845 kr per timme ljudfil. Du betalar för den inspelade tiden, inte arbetstiden. Vi använder vanliga avrundningsregler för att avrunda varje ljudfil till minuter.

Normalt levererar vi transkriberingarna inom sju arbetsdagar. Vi tar emot alla typer av ljudformat. Vi erbjuder även transkribering på andra språk mot en extra avgift.

Bli kundiconmonstr-handshake-7-icon-48

Är du i behov av transkribering och vill bli kund direkt? Klicka här för att registrera dig som kund.

Tilläggstjänstericonmonstr-plus-2-icon-48

Om du har önskemål utöver det som nämns nedan försöker vi förstås lösa det.

Extra snabb leverans

För extra snabb transkribering kan du använda vår tjänst Snabb transkribering. För ett lite högre pris så garanterar vi att din transkribering är färdig inom 24, 48 eller 72 timmar. För ytterligare ett tillägg kan vi även tillhandahålla snabb transkribering på helger.
Filerna ska vara på svenska, ha god ljudkvalitet samt max tre medverkande, alternativt vara välstrukturerade gruppsamtal.

Är du redan kund på Transkribering.nu och önskar extra snabb leverans? Skriv ett mejl till oss så ordnar vi det.

Klicka här för att läsa mer om snabb transkribering

Pris per ljudtimme för extra snabb leverans

24 timmar – 3 000 kronor
48 timmar – 2 600 kronor
72 timmar – 2 200 kronor

Supersäker transkribering

Det går aldrig att vara 100 % säker på att ingen datahacker kommer åt materialet.

För ett tillägg på 250 kr så hanterar vi allt ditt material på USB-minnen som du antingen lämnar över till oss direkt i någon av de städer där vi finns, eller så använder vi rekommenderad post. Genom att dina filer aldrig hamnar på internet så blir det omöjligt för en hackare att komma åt dem.

Klicka här för att läsa mer om supersäker transkribering.

Låna diktafon

0 kr för att låna diktafonen Olympus DM-650 till era inspelningar.

Tidsstämpel

400 kr per timme för en tidsstämpel på varje citat så att du enkelt ska kunna hitta citatet i ljudfilen.

Flera personer

100 kr per timme för extra person, utöver de två första, som medverkar. Då särskiljer vi inte varje individ utan skiljer exempelvis bara mellan vem/vilka som är intervjuare respektive respondenter.

200 kr per timme för varje extra person, utöver de två första, som medverkar. Då särskiljer vi varje individ som medverkar. Vid större grupper med dåligt ljud eller väldigt lika röster så kan vi ibland inte särskilja alla deltagare.

Om inget annat anges och fler än två personer medverkar särskiljer vi inte.

Extra detaljerat

400 kr per timme ljudfil om du vill att vi skriver med utfyllnadsord, halva meningar, stakningar och “eh”. Diskreta jakande läten, så som “mm”, från intervjuaren medan respondenten pratar, tas inte med om de inte tillför något till samtalet. Om “mm” används som svar på en fråga eller görs tydligt i en paus hos respondenten eller som inledning till en fråga, så skrivs det med. I övrigt utförs transkriberingen på samma sätt som vår standardtranskribering.

Dålig ljudkvalitet

Om inspelningen har mycket dålig ljudkvalitet eller om det är mycket bakgrundsljud tillkommer 500 kr/ljudtimme.

Villkoriconmonstr-clipboard-5-icon-48

Moms tillkommer med 25 procent.  Det lägsta beloppet vi fakturerar per uppladdad ljudfil är 400 kr. exkl. moms, vilket motsvarar en ljudfil på 13 minuter. Betalning sker inom 30 dagar från att fakturan skickas. Företaget innehar F-skattsedel.